Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Tarot, att spå, övernaturligt och spöken

Av Ylva - 12 januari 2010 04:14

 

 Jag är en spåkärring!

Det låter inte bra, det där. Så jag kallar mig för Tarottolkare.

Jag spår den som vill bli spådd. Och det är många!


Det är inget som man LÄR sig, utan man har det i kroppen - själen.

Man kan inte läsa sig till det i handböcker. Inte med Tarot i alla fall.


Jag har hållit på sen början av 90-talet. Men då hade jag en kortlek som jag inte kom överens med. Nu har jag en som jag bara ÄLSKAR! Ja, jag har två, till och med!


Om man ska tolka Tarotkort, måste man vara andlig av sig. Kunna ta emot intryck från korten och "se" vad de vill meddela.


Första gången var jag verkligen nervös! Men jag la för en ansedd, manlig Tarottolkare. Och han jämförde mig med en annan framstående tolkare. Han sa att jag t o m var BÄTTRE än henne! Kan säga att det är min namne. Mer törs jag inte säga.

Stolt? Jaaa, det är jag! För jag KAN det där!


Jag kan höra det övernaturliga också. De kommer ibland till mig. Oftast är det dofter som jag kan förknippa med olika själar som gått bort.

Mina djur t ex. De hade en egen doft i livet.


Sen kan jag känna äckliga dofter också. En gång var det tåbira som inte var av denna världen! Fy sjutton vad det osade!

Ibland känner jag lukten av vitkålsfis. Då är det min hädangångne Svante-Vante.

Ett marsvin som var otroligt snällt. Men som vi fick ta bort, pga att han fick cancer och led. Jag sörjer honom än!


Spöken har vi i huset! Det är det gamla paret som byggde det, som kommer ibland. Vi har hört dom prata. Och när vi hade lagt om taket, hörde jag varje kväll/natt, hur någon gick på taket och sen trillade ner. Men jag hörde aldrig någon duns. Det kändes obehagligt.

Men sen vi fick en massa snö på taket, hörs det inte mer.


Mina djur och min Mormor kommer på besök ibland. Djuren pratar med våra marsvin. Har två stycken. Buseman och Trasan. Det är kul när man ser att de har besök, för dom står och glor rakt ut i luften bara!


Jag kan känna när min Mormor är här. Någon gång har jag hört henne säga mitt namn eller säga att jag inte ska vara orolig.


Jag kan läsa av foto också. Men det är bara på personligheten och om man bör ha den personen i sin närhet. Dvs om personen är destruktiv, manipulativ, energitjuv eller något annat.


Att jag skriver så här tidigt, är för att jag inte kan sova. har lite problem med det om natten. Jag tycker inte om tystnaden. Sover bättre om dagen.

Så jag är väl betald sjukpensionär om natten och obetald om dagen. OM jag sover då, förstås.   


     


Detta är lilla Trasan. Min gullegris!


     


Det här är Buseman. Husses lille gris.     


Det var allt för denna gången!


Må väl därute!


Tjingeling!




 
 
regina

regina

12 januari 2010 04:45

Vad spännande det låter att ha en sån förmåga.
Jag har funderat på det här med reinkarnation.
Kanske har jag varit ond i mitt förra liv och därför får jag gå igenom en rad svårigheter nu. Sånt där kan man fundera över länge.

http://regni.bloggplatsen.se

 
Ylva

Ylva

12 januari 2010 05:43

Hej Regina!
Jag har en väninna som kan se vad man varit i förra liv. Och det stämmer, som Du säger. Att man får leva om och göra "rätt" tills man gjort det man ska.
Man väljer själv, innan man stiger ner, vilket liv man vill ha. Svårt eller bra. Det är LÄRDOM i båda. Och det måste man ta vara på.
Detta livet jag har nu, är att hjälpa andra och att lära mig av mina dumheter! Men nu börjar det lätta på trycket.
Tack för att Du tittade in!
Det uppskattar jag!
Kram // Ylva

http://kverulant-ylva.bloggplatsen.se

 
Linusonline

Linusonline

12 januari 2010 12:24

hello!

Fin blogg du har! du skriver om intressanta saker hoppas man får se mer utav detta!

Kramizzar

Linusonline!

http://linusonline.bloggplatsen.se

 
densvartarosen

densvartarosen

14 januari 2010 23:36

åh önskar jag kunde bli spådd, men det funkar väl inte på "distans" så bra kanske:)
gjort det en gång för länge sen, va intressant!
önskar man kunde få såna intryck som du, men jag är inte mottaglig antar jag...
undar om katten e det för han beter sig skumt ibland o jag ser inte alls va han verkar se:)
sköt om dej!

http://som ovan:)

 
Ingen bild

Surreli

15 februari 2010 12:18

Hej!
vad kul att höra även andra kan känna dofter av andra sidean och allt annat övernaturligt naturligt.
Jag kände doften av sommarblommor så stark när min mormor var på väg ifrån oss och doft av nystekt fläsk hemma i köket innan vi officiellt flyttade in i vårt hus.
Ja, kan du även "höra" som om nån talar till dig? I huvet så att säga. Har jag gjort ett antal gånger som stämt på pricken. Även förkänningar m.m

Fortsatt bra spåår.

P.s
Har spöken på jobbet oxå, som tydligen vill göra sig hörda genom elektriciteten där. D.s

 
Hanna

Hanna

16 juli 2011 03:00

Hej. Har just nu väldigt svårt att sova, då jag vaknade av att "någon" satt över mig och andades tungt i mitt öra. Låter jävligt skumt det med, men så är det. Jag har bett personen gå, men jag tror inte den har gjort det.. Huu, jag ryser.. Har du några tips om hur man kan få dom att lämna platsen?

http://hanniipie.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

17 juli 2011 21:43

Hej hej. Jo jag vet det. Har haft mycket upplevelser med spöken. Har alltid haft den förmågan att känna av såna där saker. Har även sett småtomtar förr i tin. Men inte nu på senare dar. Men jag är väldigt intresserad av just spöken och tomtar och sånt. Den här gången var bara problemet att jag inte kunde säga till dom, eftersom jag sover hos några släktingar, så jag kunde inte riktigt prata så högt igår.. Men det har inte varit nå mer efter det. Tack och lov, för det var inte så jättetrevligt. Men samtidigt spännande. tack för svaret!

http://hanniipie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ylva - 1 mars 2011 08:32

Nu har jag varit sjuk så länge, att jag inte minns hur det är att "bara" ha artrit. De senaste 2 veckorna har varit hemska! Men jag var hos min reumatolog förra måndagen. Akut, för jag hade en så himmelens smärta! Då gav han mig ytt...

Av Ylva - 22 februari 2011 15:22

Nu har den jävla artriten förbaske mig tagit sin boning i min kropp ordentligt! Det är så pass illa, att min kära Reumatolog också går bet. Och när HAN gör det, är det illa! Artriten har satt sig i båda armarna och vidare ner i händer...

Av Ylva - 15 februari 2011 04:44

    Den 5/2 2011 föddes lilla Linnea med ett akut kejsarsnitt. SKÅL!   Och grattis till Mor och dotter!   Det som inte var bra, är att hon då föddes två månader för tidigt. Hon ligger i kuvös men slipper slangar nu och kan vara ute lite mer. ...

Av Ylva - 16 januari 2011 21:07

Tidigare har jag berättat om en ragdoll-kattunge, som jag tänkte döpa till Bamse. Bamse för att det är en hane och blir stor när han är kastrerad. Men jag har ombestämt mig om namnet. Jag kände att det inte var rätt namn på en katt. Det hö...

Av Ylva - 15 januari 2011 19:47

Nu finns det inga fler ursäkter för att inte ta en promenad! Vi köpte ett promenadband förrförra veckan. Och jag har promenerat varje dag utom igår, för då hade jag ont i ryggen och låg hela dagen. De första gångerna körde jag på halva f...

Ovido - Quiz & Flashcards